רגל קרושה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

17/11/2009 | 14:53 | מאת: רבקה

שלום . בנושא של אכילת רגל קרושה המבושלת מרגל בקר האם היא נחשבת למאכל שמן ו או עתיר כולסטרול כמה קלוריות אפשר לחשב ל100 גרם רגל קרושה מבושלת כמובן אחרי הורדת השומן הגלוי שעל התבשיל. האם הגל שנוצר בריא לחיזוק עצמות .אודה לך מאוד על כל מידע בנושא תודה רבקה

22/11/2009 | 10:03 | מאת:

רבקה שלום, 100 גרם בשר בקר מבושל מכיל: 349 קלוריות, 26 גרם שומן, 25 גרם חלבון ו- 91 מ"ג כלוסטרול.מאכל זה בהחלט עשיר בכולסטרול ובשומן. אם תשווי את הבקר ל 100 גרם בשר עוף מבושל תוכלי לראות את ההבדלים: 177 קלוריות, 6 גרם שומן, 26 גרם חלבון, 75 מ"ג כולסטרול. למה כוונתך ב"גל שנוצר"? בריאות שלמה ושבוע טוב, הדר