האם את עובדת של סולגר ? -שאלות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

19/10/2009 | 00:37 | מאת: יאיר

שלום --יש לי כמה שאלות 1.האם את עובדת של סולגר ? אין ויכוח שסולגר הנה חברה טובה שמוכרת הרבה מוצרים--ולא כל כך זולים--כמו הרבה חברות אחרות-אבל למה להמליץ רק על מוצריה ? אלא אם כן סולגר משלמת עבור המלצות אלו...... 2. האם סולגר מנקה את האומגה 3 שהיא מוכרת ממתכות רעילות שהיום הדגים בעולם נהנים מהן ? התוכל סולגר להמציא דוח מעבדה המאשר את נקיון אומגה 3 שלה מכספית ומשאר מתכות רעילות ? 3.האם יש איזה שהוא מחקר שמוכיח שתוספי מזון אכן מנקים את הגוף מרעלים יותר ממה שהגוף מנקה את עצמו בעצמו ? הניתן לקרוא מאמרים כאלה ? את לא מתכוונת לדהטוקסיפיקציה הומאופטית--או שכן ? 4. האם אכן טיפול במולטיוויטמינים בריכוז גבוה יש להם יתרון בריאותי ? האם הם מרפאים יותר טוב מ.... ? האם אין סכנה לגוף משימוש של עודפים גדולים של ויטמינים ? האם אין היום אזהרות בעולם הרפואי--כך חבר רופא סיפר לי--משימוש בויטמינים בעודפים ניכרים ומתוספי תזונה אחרים ? וההמלצות היום על תוספי תזונה הם מאד מצומצמים ? תודתי לתשובותיך יאיר

19/10/2009 | 15:03 | מאת:

יאיר שלום, 1. אכן, הנני תזונאית בחברת סולגאר ופורום זה הינו בחסות סולגאר ועל כן תוספי התזונה עליהם אני ממליצה פה הינם של חברת סולגאר. אם תיכנס לפורום דרך אתר דוקטורס תוכל לראות מצד ימין של תמונתי כתוב: הפורום בחסות סולגאר. http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-3242,xPG-6,m-Doctors,a-Forums.html#5809_5809 2. מוצרי חברת סולגאר עוברים אין ספור בדיקות בשלבי הייצור השונים, החל מרמת חומר הגלם ועד רמת המוצר המוגמר. בדיקות אלו נועדו להבטיח נקיון, טוהר ומינונים מדויקים כפי שמתחייב מן התווית. להפקת אומגה 3, אנו עושים שימוש בדגים קטנים כגון אנשובי וסרדינים אשר בשל משך חייהם הקצר, דגים אלו לא צוברים מזהמים מסוכנים כגון מתכות כבדות. בנוסף, אנו מקפידים לבחור חומרי גלם מאזורים אשר ידועים כי רמת הזיהום בהם נמוכה במיוחד. להלן לינק להתחייבות סולגאר לאיכות וניקיון חומרי הגלם בתכשירים המכילים אומגה 3: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=796. 3. אינני מבינה את שאלה זו. האם אתה שואל האם קיימים מחקרים על תוספי תזונה המיועדים לניקוי הגוף מרעלים כגון גדילן, שן ארי, כורכום ועוד? 4. מינוני המולטי ויטמינים שלנו הם אומנם במינונים גבוהים יחסית אולי לחברות אחרות אך הם לא מגיעים למינונים רעילים. חברת סולגאר מייצרת את מוצריה לפי גישת ה ODA – OPTIMAL DIETARY ALLOWANCE , ובעברית, קצובה יומית אופטימלית. ההנחה העומדת בבסיסה של גישה זו קובעת כי פעילותם של ויטמינים ומינרלים משתרעת על פני סקאלה רחבה של מינון וריכוז בדם. בקצה התחתון של הסקאלה יהיו מינונים נמוכים, המיועדים למניעת מחלות חסר אך מינונים אלו אינם טיפוליים. בקצה העליון של הסקאלה יהיו מינונים גבוהים מדי – רעילים. הקצובה היומית האופטימלית נמצאת באמצע לאחר שנלקחו שולי ביטחון נרחבים. אשמח להשיב על שאלה נוספת, בריאות שלמה, הדר

20/10/2009 | 05:36 | מאת: יאיר

שלום להדר--תודתי לתשובותיך-אך ,לצערי ,עדיין אני במבוכה ובלבול 1. אני ומשפחתי צורכים מדי פעם מוצרים של סולגר--אבל למה הם יקרים כל כך ? 2.הדהטוקסיפיקצייה= נקוי הגוף מרעלים על ידי תוספות מזון-- רופאים ששאלתי טוענים שאין כל הוכחה שיש איזה נקוי הגוף על ידי תוספות מזון--יותר מאשר הגוף המנקה את עצמו כל הזמן. כלומר פלצבו.היות ואת חושבת אחרת--התוכלי להוכיח את דבריך ?. 3.אומגה 3 מדגים הנו מזוהם במתכות כבדות רעילות בכל העולם כיום. זו טענה מוכחת של רבים--לכן יש חברות שמציגות דוח מעבדה שמראה שהן ניקו את המוצר שלהן בתהליך הייצור. התוכלי להמציא לי דוח מעבדה כזה כדי שאוכל לקנות בלב שלם את אומגה 3 של סולגר ? ההצהרה שלך על השימוש בדגים קטנים נקיים ממתכות רעילות על ידי סולגר--זו הצהרה. איפה דוח המעבדה המראה מהו הריכוז של מתכות כבדות באומגה 3 של סולגר ? הרי תמיד יש בכל מוצר קורט מכל מה שנמצא במים ,אבל כמה ? הכמה--זו השאלה ההופכת מוצר נקי--למלוכלך ומסוכן. 4.יש היום רשימת אזהרות מפני פגיעות של עודף ויטמינים . ויטמין A בעודף-הגורם לעליה דרמטית בסרטן הריאות--ולא רק אצל מעשנים-כפי שהמחקר בפינלנד הראה-אלא גם בבריאים--מחקרים בארה"ב. ויטמין E--שאינו עוזר בבעיות בכלי הדם--ומעל 400 מג ליום הוא מעלה את התמותה בין הצורכים אותו. חידה אבל מציאות לא נעימה ליצרני הויטמינים ולמאמינים באורטומולקולריות טיפולית.ויטמין B6 הפוגע בעודף בלב ובכבד. ויטמין C מעל גרם ההופך לאוקסידנט =לרדיקל חופשי בעצמו !!!! מחקרים של פרופסור בוכמן ואחרים מאוניברסיטת תל אביב.ויש עוד ועוד. כל אלה שמעתי בהרצאות על בריאות ותוספי תזונה שרופא הרצה. אני רק מביא דבר בשם אומרו. אשמח לתשובה מפורטת. בתודה יאיר