המשך לשאלה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

17/10/2009 | 00:05 | מאת: הילה

הסתכלתי באחד מהמלצותיך לגבי גוגול ליפיד וראיתי שאי אפשר לקחת עם בעית בלוטת התריס. היות ואני לוקחת כל בוקר אלטרוקסין 50 מ"ג זה אומר שאסור לי לקחת גוגוליפיד?

18/10/2009 | 10:33 | מאת:

הילה שלום, תוסף התזונה גוגול ליפיד אכן אינו מומלץ כאשר יש חוסר איזון בבלוטת התריס עם או בלי תרופות. קיימים תוספי תזונה אחרים המסייעים להורדת ערכי הכולסטרול והטריגליצרידים אשר אין להם קונטרה אינדיקציה עם אלתרוקסין ועם תרופות ממשפחת הסטטינים כמו ליפוטרופיק, עליו המלצתי לך בתשובתי הקודמת. אשמח להשיב על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה, הדר