שמרי אורז אדום

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

13/09/2009 | 20:36 | מאת: בנר

היות והסטטינים תוקפים לי את השרירים,התענייתי בשמרי אורז אדום שהוכחו כמורידי כולסרול, אתר רפואי פופולארי מאוגד שאני קורא של דר מרקולה טוען ששמרי אורז אדום הם בדיוק כמו סטטין ואם כל תופעות הלואי,האם ידוע לכם בדבר ומה דעתכם

15/09/2009 | 12:00 | מאת:

בנר שלום, שמעתי על שמרי אורז אדום ועל הדעות החלוקות עליו אבל אין לי ניסיון טיפולי עם מוצר זה כיוון שאינו נכלל במגוון מוצרי חברת סולגאר. אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה שיסייעו לך בהורדת הכולסטרול עם או בלי הסטטינים אך לשם כך אבקש לדעת מהו גילך? האם אתה נוטל תרופות כלשהן? מהם ערכי הכולסטרול בדמך? והאם אתה סובל מבעיה בריאותית נוספת? בריאות שלמה ושנה טובה, הדר