האם נכונות השמועות על המשקה החדש "מונה-וי"?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

10/09/2009 | 02:54 | מאת: אוריאל

לפי הפרסומים בארץ ובארה"ב מדובר בתוסף מזון המכיל את הכמות הגבוהה ביותר של אנטיאוקסידנטים בזכות המרכיב בעיקרי שלו - פרי האסאי שגדל באמזונס. בארה"ב הוא נחשב למשקה בריאות בין המובילים בשוק. למי המשקה הזה מיועד והאם הוא יכול להחליף את הקפסולות של קיו 10? או שמדובר במשקה פירות רגיל שאינו מזיק אבל גם אינו מועיל בהרבה?

13/09/2009 | 14:48 | מאת:

אוריאל שלום, הנני תזונאית של חברת סולגאר ואינני מכירה את המשקה "מונה-וי". אני ממליצה לך להפנות את שאלותיך לחברה המייצרת אותו. אשמח להשיב על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה, הדר