שימוש בבולזאי 7 לסובלים מבעיות לחץ דם?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

03/09/2009 | 18:44 | מאת: ערן

אימי אשה בת 51, סובלת מלחץ דם ומטופלת ב'טריטייס קומף' באופן קבוע ובמקרים חריגים בנורמיטן. בעקבות המגבלה על כמות הקפאין שמותר לה לצרוך, רצית לברר האם יש מניעה להשתמש בתוסף בולזאיי 7 בשילוב עם התרופות האלו או בכלל במצבה (המוצר מכיל 100 מ"ג קפאין לגלולה!). אודה על תשובתכם המהירה

06/09/2009 | 12:37 | מאת:

ערן שלום, קופאין עלול להעלות את לחץ הדם. לחץ הדם יעלה על ידי צריכת קפאין ממשקה כמו מתוסף תזונה ועל כן אם הגבילו את אמך בצריכת הקופאין יש להגביל את צריכת הקפאין גם מתוסף. אני לא ממליצה לאמך ליטול מוצר המכיל 100 מ"ג קופאין. יש לציין שקפאין מצוי גם בתה ירוק, קולה, שוקולד ועוד. אשמח לסייע לכם ולהמליץ לאמך על תוספי תזונה שיוכלו לעזור לה אך אבקש לדעת לאיזה מטרה היא מעוניינת ליטול תוסף תזונה המכיל קופאין? האם זה לאנרגיה? או אולי למטרה אחרת? לקריאה על יתר לחץ דם: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=302 בריאות שלמה ושבוע טוב, הדר