בדרך להצלחה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

25/06/2009 | 13:37 | מאת: ג'ול

הדר שלום, בהמשך לפנייתי אליך רציתי לשתף אותך ואת הקוראים: בבדיקות דם בדצמבר 2008 נמצאו אצלי ערכים של 257 כולסטרול, 50 הטוב, 167 הרע, 196 טריגליצרידים. לאחר שמירה על תזונה ותוספים של סובין, זרעי פשתן, אומגה 3 ופעילות גופנית של כ- 6 חודשים הערכים היום: 229 כולסטרול, 50 הטוב, 154 הרע ו-123 טריגליצרידים. לכל הדעות שיפור יפה. אם תרצו אין זו הגדה!!! אני מקווה שבדרך זו אגיע לערכים הרצויים ובתקווה שאוכל לשפר בעיקר את הכולסטרול הרע.

28/06/2009 | 14:50 | מאת:

ג'ול שלום, אני שמחה לשמוע שאת שומרת על בריאותך, מקפידה על תזונה נכונה, פעילות גופנית ונטילת תוספי תזונה ורואה מכך תוצאות. אני מצטרפת אליך בפנייתך אל הגולשים בפורום, אכן, אם תרצו אין זו אגדה!!! אדם המאמץ לעצמו אורח חיים נבון ואוחז את המושכות בידיו תוך לקיחת אחריות מלאה על בריאותו הגופנית והנפשית, ייהנה מהיתרונות שבבריאות טובה ויקבל שכר על עמלו. היחס שבין הכולסטרול הכללי לכולסטרול הטוב היה אצלך 5.14 ועכשיו הוא 4.58. לצערי יחס זה עדין גבוה וצריך להיות נמוך מ 3.7. אם תרצי לראות תוצאות מהירות יותר, אני ממליצה לך כפי שכבר המלצתי לך בשאלתך הקודמת להוסיף תוסף תזונה שנקרא ליפוטרופיק פאקטור המגביר את מסיסות הכולסטרול ובכך מסייע להוריד את ערכי הכולסטרול הרע והטריגליצרידים ולהעלות את הכולסטרול הטוב. יש ליטול 3 טבליות ביום עם הארוחות למשך 3 חודשים ולעשות בדיקת דם נוספת. לקריאה על ליפוטרופיק פאקטור: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=398&sng=1 הרבה בריאות ובהצלחה בהמשך הדרך! הדר

30/06/2009 | 13:08 | מאת: ג'ול

הדר שלום, האם ידוע לך על תופעות לואי של תוסף התזונה ליפוטרופיק פאקטור? האם אצטרך לקחת את התוסף תמיד או לאחר שבדיקות הדם יראו ערכים נכונים אפסיק אותו ואמשיך לצרוך תזונה ותוספים טבעיים כפי שאני עושה כעת? ושוב המון תודה על עזרתך ותמיכתך הרבה