רמת שומנים בדם

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

06/01/2009 | 09:04 | מאת: רמי

אני בן 51 כולסטרול 250. כיצד אני מוריד את רמת השומנים בדם בדרך המהירה ביותר?

07/01/2009 | 09:36 | מאת:

רמי שלום, על מנת להוריד רמות שומנים בדם יש לשמור על תזונה נכונה הכוללת הקפדה על פעילות גופנית מסודרת 3-4 פעמים בשבוע, שמירה על תזונה העשירה בסיבים תזונתיים (פסיליום, ירקות ודגנים מלאים ), הפחתת צריכת סוכרים ופחמימות פשוטות (קמח לבן, אורז לבן, דברי מתיקה), הימנעות מצריכה מוגברת של מזון עתיר שומנים מהחי וכמובן שמירה על משקל תקין. ישנם תוספי-תזונה רבים המסייעים להורדת רמות גבוהות של שומנים בדם ויכולים לסייע לך מאוד. בכדי שאוכל להמליץ על התוספים המתאימים עבורך אני זקוקה ליותר פרטים כגון: האם אתה נוטל תרופות או תוספי-תזונה כלשהם באופן קבוע? האם סובל מבעיה בריאותית נוספת כלשהי? מהן רמות הכולסטרול והטריגליצרידים בדמך? אתה מוזמן גם להיעזר בטיפים שאני מפרסמת בפרום מידי שבוע., בריאות שלמה, הדר.