חייב עזרה של מבינים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

23/12/2012 | 14:24 | מאת: שם בדוי

שלום לכם אני בן 22 ואני כבר הרבה זמן מנסה לעלות במסה אני שוקל 56 והגובה 1.78 זה בעיה רצינית כולם אומרים לי כולל הרופאה המשפחתית לאכול הרבה אבל זה לא עוזר כל כך הבעיה היא שאני פשוט חייב איזהשהו סוג של תוסף או משהו תמליצו בבקשה על משהו שבאמת אבל באמת עוזר להעלות מסה... ועוד משהו יש לי בעיה עם תיאבון , פשוט לא נכנס האוכל..לא רוצה , מספיק פעם אחת ביום לאכול וזה יכול להספיק , גם אם תנסה לאכול משהו הגוף פשוט דוחה , פשוט לא רוצה... תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!

24/12/2012 | 09:36 | מאת:

שלום רב בכדי לעלות במסה בתצורה בריאה חייבים לאכול באופן מסודר ובכמויות מספקות . תוסף תזונה לא יכול להוות תחליף לאוכל אלא לבוא כעזר או כתוסף חלבונים וקלוריות. וכשהאדם לא אוכל מספיק כמו שאתה מתאר התוספים שתיקח ילכו למלא את הצורך הקלורי של הגוף ולא להלאת מסת השריר. אני ממליצה לך להבדק ולראות מה הסיבה לחוסר תאבון והאם יש שיטה שבה תאכל לקבל מהמזון את הערך הקלורי שהגוף שלך זקוק לו. אפשר לנסות ולהכין שייקים מפירות וירקות ולהוסיף להם חלבון- מי גבינה של סולגאר . ניתן גם לגשת לדיאטנית שתתן לך טיפים איך לעודד את התאבון ולאכול כמויות מספיקות של מזון . לצערי אין כאן הצעת פלא. בכדי להעלות במסה צריך לקבל את כל אבות המזון. במיוחד חשובה כמות מספקת של קלוריות וחלבונים . בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית