ויטמין B12 תוצאה 145 pmol/L

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

11/10/2012 | 13:01 | מאת: גינת

היי רצייתי לדעת אם להתחיל לדאוג או שלכולם חסר וזה סבבה. כמוכן אני לא צמחונית ואני אוכלת בשר

14/10/2012 | 10:21 | מאת:

שלום רב רמות תקינות של ויטמין B12 הן- 148-616 pmol/L. (רמות של קופות החולים). ויטמין B12 תורם ליצירת כדוריות הדם האדומות ובכך מונע אנמיה. הוא גורם חשוב בתהליכי חילוף החומרים של החלבונים, השומנים והפחמימות בגוף, ומשפר את פעילות המוח ומערכת העצבים. הרמות של B12 שלך נמוכות. אני ממליצה לך לקחת תוסף של הויטמין 1 ביום מתחת ללשון של חברת סולגאר. לא צריך לדאוג אבל צריך לפעול בכדי להעלות את הרמה של הויטמין בגוף. בחוסר B12 יש תחושה של עייפות ותשישות,פגיעה בזכרון ומערכת העצבים. ישנו חוסר של B12 גם אצל אנשים שאוכלים בשר כיוון שהויטמין לא נספג טוב דרך מערכת העיכול אצל חלק מהאוכלוסיה . בברכה קריסטינה יעקובלב

14/10/2012 | 10:26 | מאת: גינת