מאכלים משמינים ללא כולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

07/10/2012 | 02:35 | מאת: מורי

שלום רב. אני רזה מאד עם כולסטרול גבוה ברצוני לשאול אילו מאכלים מזינים ומשמינים ללא כולסטרול רצוי לאכול? תודה

09/10/2012 | 14:56 | מאת:

שלום רב המזונות המומלצים לעליה במשקל והזנת הגוף הם: אגוזים ושקדים ,פחמימות מורכבות - הן מכילות ויטמיני B אשר מעודדים תאבון,אבוקדו, דגים,גרעינים, ירקות כמו תפוחי אדמה, תירס וקטניות.חלבונים רזים -בכדי לבנות שריר. כמובן הכל צריך להיות בכמויות הנכונות כיוון שגם כאשר אוכלים את המזונות הטובים בעודף הם עלולים להאגר בגוף בתאי שומן ולתרום להעלאת הכולסטרול והסוכר. כדי להתאים לך את התפריט הכי נכון עבור גופך תוך כדי התחשבות בתיקך הרפואי אני ממליצה לך לגשת לדיאטנית. ישנם מספר עובדות נוספות שברצוני לציין: א.ישנה גם השפעה גנטית שצריך להתחשב בה. ב.בד בבד עם הגברת האכילה ושינוי תזונתי מומלץ גם אימון גופני בכדי לבנות שריר ולא להעלות במשקל רק בגלל ריבוי והרחבת תאי שומן. ג.דרוש מעקב יומי מדוייק אחר כמות הקלוריות הנצרכת . ד.עדיף לבנות תפריט המבוסס על 5 מנות ביום ולא לנסות ולדחוס את כל המזון ב 3 ארוחות גדולות.(בריא יותר לקיבה ולגוף). התוספים המומלצים לעזרה בעליה במשקל:קומפלקס ויטמיני B 50 של חברת סולגאר 1 ביום לעידוד התאבון . אומגה 3 של 950 1 ביום של סולגאר- מאזן שומנים בדם מעודד תאבון. בברכה ובהצלחה קריסטינה יעקובלב נטורופתית

11/10/2012 | 01:01 | מאת: מורי

מודה לך מאד על התשובה המקיפה. שאלה קטנה.. מהם חלבונים רזים?