טבעול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

05/08/2012 | 17:05 | מאת: ענת

האם הוא בריא למי שיש כולסטרול?האם זה בסדר כל יום לאכול אותו?

06/08/2012 | 09:58 | מאת:

שלום רב שניצל טבעול הוא מוצר שעשוי מסויה או תירס +חיטה למוצר יש מעלות וחסרונות . המעלות הן:מכיל ויטמינים מינרלים וחלבון מלא,נוח ומהיר לשימוש. החסרונות הם:מכילים שומן - 5-10 גרם (תלוי בסוג המוצר) כמות השומן הרווי 0.5-1.1 גרם . כולסטרול 0-1 גרם(כל אלה ל-100 גרם) כמות השומן הרוי והכולסטרול לא גבוה במיוחד, אך לאנשים עם כולסטרול גבוה הייתי ממליצה לצרוך שניצל זה 3 פעמים בשבוע ,ראשית כל בגלל כמות השומן והחומרים הנוספים שבו, שנית כל צריך לגוון את המאכלים בתפריט, להוסיף ירקות, פירות, קטניות,דגנים מלאים,דגי ים צפוני. מאכלים אלה יעזרו לך לאזן את הכולסטרול. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית דבר נוסף לגבי טבעול:לא לשכוח שלמרות כל החסרונות המאכל מתועש מכיל:סוכר,קמח לבן,ביצים(בשניצל תירס),שמרים ועוד... חומרים אלה לא הכי בריאים לגוף במיוחד על בסיס יומיומי.