מחסור בברזל

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

26/06/2012 | 21:47 | מאת: אורטל

בת 22,לא שותה,לא מעשנת,משקל וגובה תקינים,סובלת מאסטמה קלה מילדות,לא עוסקת בפעילות גופנית. לאחר תוצאות בדיקות דם שערכתי,נתגלה כי אני סובלת ממחסור בברזל למרות שההמוגלובין תקין.בעקבות כך,התחלתי לקחת תוסף ברזל נוזלי טבעי שנקרא "ברזל עדיף"שהוא במיוחד לנשים צעירות.אני לא לוקחת יותר מ-20 מ"ג ביום מאחר ואני מנסה להימנע כמה שיותר מתופעות לוואי לא רצויות כמו:עצירות,כאבי בטן,שלשולים וכו',אך,מצד שני,הבחנתי בכך שהלשון שלי נצבעה בכחול כשעתיים לאחר ששתיתי את התוסף.האם זה הגיוני?

27/06/2012 | 09:55 | מאת:

שלום רב הברזל שאת לוקחת נקרא ברזל ביסגליסינאט ברזל זה בדרך כלל לא גורם לתופעות לואי במערכת העיכול כמו כן ברזל זה לא אמור לצבוע לא את חלל הפה ולא את הצואה. אני ממליצה לך לפנות לחברה שקנית ממנה את הברזל ולשאול אותם אלו חומרים נוספים המוצר מכיל והאם יכול לצבוע את הפה . בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית