בדיקות דם

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

10/06/2012 | 18:41 | מאת: אלי

שלום רב הנני בן 53 מתאמן במכון כושר להלן תשובות דם Cholesterol 202 Triglycerides 68 HDL-Cholesterol 72 Non-HDL Cholesterol 130 LDL-Cholesterol 116 Glucose (B) 99 האם הבדיקות תקינות תודה

11/06/2012 | 09:46 | מאת:

שלום רב פרופיל השומנים בדם תקין, והיחסים בין הכולסטרול הרע לטוב תקינים. ממליצה לך לשים לב לסוכר בדם כיוון שהוא מתחיל להיות גבולי ויכול להמשיך לטפס מעלה. ממליצה לך להפחית באכילת סוכר ופחמימה לבנה. להמיר את הלחם ללחם מלא,לאכול יותר ירקות ופחמימה מלאה (אורז מלא,פסטה מלאה,בורגול וקוסקוס מלא ). ממליצה לך תוסף של אומגה 3 כיוון שהוא אנטי אוקסידנט ועוזר לשמור על פרופיל השומנים בדם. אומגה 950 -1 ביום ברכת בריאות שלמה קריסטינה יעקובלב