האם קורנפלור בריא בכלל ולבעלי כולסטרול בפרט?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

29/05/2012 | 07:21 | מאת: ניצה

לקריאה נוספת והעמקה
29/05/2012 | 10:31 | מאת:

שלום רב ניצה קורנפלור הוא עמילן תירס המשמש לבישול, אפייה, הסמכת בלילות ורטבים, ייצור סירופ תירס, מניעת התגיישות באבקות (כגון אבקת סוכר) ועוד. קורנפלור הוא חומר שמורכב ברובו מפחמימה ולכן אנשים עם סוכר וטריגליצרידים גבוהים צריכים להגביל את השימוש בו. הקורנפלור לא אמור להשפיע על רמות כולסטרול. לגבי התועלת של המוצר לבריאותינו - המוצר לא מכיל את אבות המזון כגון חלבון ושומן בריא ואינו מכיל נוטריאנטים כגון ויטמינים ומינרלים בכמות מספקת. הוא מכיל פחמימה וקלוריות ולכן לא הייתי מגדירה אותו כמוצר בריא. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית

30/05/2012 | 08:13 | מאת: נ יצה