צמחי מרפא

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

08/04/2012 | 15:41 | מאת: רוני

בן 50, עם עודף משקל. הרופא אמר לי שיש לי כבד שומני. על דעת עצמי אני לוקח "ליבר אפ" מתוך קריאה באינטרנט שזה מנקה את הרעלים בכבד. כמו"כ אני לוקח גם לציטין ואומגה 3 בגלל שיש לי כולסטרול גבוה. האם זה בסדר שבלי יעוץ מוסמך לקחת את התוספים הנ"ל. מצפה לתשובה ובתודה מראש רוני

16/04/2012 | 11:20 | מאת:

שלום רב התוספים שבחרת אכן מתאימים לניקוי הגוף וניקוי הכבד . חשוב מאד לדעת אם אתה לוקח תרופות מרשם והאם יש לך בעיות רפואיות נוספות. אם אתה לא משתמש בתרופות מרשם אז אין שום בעיה לקחת את התוספים הללו גם ללא יעוץ רפואי. כמובן שמומלץ גם לעשות שינוי תזונתי בכדי לנקות את הכבד ולהוריד את הכולסטרול. מומלץ להרבות בפירות, ירקות, דגי ים צפוני,סיבים תזונתיים. התוספים המומלצים מחברת סולגאר הם: הרבל דטו - ניקוי הכבד השומני ואיזון הכולסטרול קו אנזים קיו 10 של 120 מ'ג - חיזוק הלב,שיפור זרימת הדם,תמיכה בהורדת לחץ דם וכולסטרול. בברכה קריסטינה יעקובלב נטורופתית