ערך גבוה של טרגליצרידים ומתוק....

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

26/02/2012 | 17:42 | מאת: מירי

שלום רב, אני בת 46. לאחר בדיקות דם שערכתי לאחרונה התגלה כי יש לי ערך גבוה של טרגליצרידים בדם. רופא המשפחה הסביר לי ממה עלי להמנע כעת ושעלי לשנות בדחיפות את אורח חיי. הבעיה היא שאני מאוד מאוד אוהבת מתוק. אכן עברתי לסוכרזית והפסקתי לחלוטין תוספות סוכר למזון מבושל או למשקאות חמים ואינני נוהגת לשתות כלל משקאות ממותקים (מיצים או מוגזים למיניהם). הבעיה היא שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת שוקולד. בדרך כלל פינקתי את עצמי במנה קטנה של שוקולד ליום כולל ארטיקים בקיץ. זה חסר לי. מאוד. מה תקן דבש (למשל פרוסה עם דבש). האם דבש מותר לי לאכול במינון קטן. האם החטיפים המומלצים ע"י האגודה לסוכרת אכן מתאימים לי? איך פותרים את בעיית המתוק הטעים הזה...???? תודה מראש

27/02/2012 | 14:35 | מאת:

מירי שלום רב לגבי הדבש:צריך לקחת בחשבון שבסופו של דבר הוא מתפרק לסוכר ולכן היחס אליו בתזונה בדומה לצריכת סוכר,וצריך להגביל שימוש בו. אני מייעצת לך לגשת לתזונאית שתרכיב לך תפריט המתאים עבורך.בדגש על הדברים שאת אוהבת או לא אוהבת לדעתי זה יסדר לך את מאזן הסוכרים והשומנים. ההמלצתה שלי לטיפול בטריגליצרידים היא : ליטרופ 2 ביום עם האוכל :פורמולה ליפוטרופית, המשלבת כולין, מתיונין ואינוזיטול בריכוזים גבוהים, ופועלת להפחתת רמות גבוהות של כולסטרול וטריגליצרידים בדם ולניקוי כלי הדם. הפורמולה מסייעת בטיהור הכבד מחומרים מזיקים ובנטרול נזקים הנגרמים לו עקב תופעות לוואי של טיפולים תרופתיים, ובתוך כך שומרת על תפקודי כבד תקינים. בנוסף, הפורמולה תורמת לשיפור הזיכרון ומגבירה את היכולת הקוגניטיבית. מסייע בטיפול בטרגליצרידים וכולסטרול,מונע היווצרות משקעי שומן על דופנות העורקים ומניעת מחלות לב וכלי דם. מניעת הצטברות שומנים בכבד וטיהור הכבד מחומרים רעילים ומזיקים. http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=398&sng=1 ממליצה אומגה 3 של 700 מ"ג 2 ביום :עוזר בהפחתת טרגליצרידים וניקוי כלי דם http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=422