האם תה סינארה עוזר להורדת כולסטרול רע?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

29/01/2012 | 23:24 | מאת: אסתר

אני בת 53, הכולסטרול הכללי שלי 299, 170-כ' רע, 115 כ/ טוב. טריגליצרידים 60, כל השאר תקין. גובהי 1.56, משקלי 45, לא עושה הרבה ספורט, משתדלת ללכת ברגל, משתדלת לאכול בריא, לאחרונה הורדתי את רמת המתוקים, אוכלת דגנים מלאים, אבל גם בשר וביצים. האם עלי לקחת תרופות? יועצת צמחי מרפא המךיצה על התה הנ"ל. אשמח ואודה לעצתך.

31/01/2012 | 10:30 | מאת:

אסתר שלום רב, איני מכירה את התה עליו את שואלת כך שאיני יכולה לחוות דעה עליו. שימי לב שהכולסטרול הטוב שלך מאוד גבוה וזה טוב מאוד. משום שככל שהכולסטרול הטוב יותר גבוה כך הוא מגן עלינו יותר ממחלות לב וכלי דם. אולם גם הכולסטרול הרע שלך גבוה. יחד עם זאת היחס בין הכולסטרול הטוב לכולסטרול הרע הוא תקין. אני ממליצה לך להמשיך לשמור על תזונה תקינה. להשתדל להפחית באכילת בשר רווי שומן ולהרבות באכילת סיבים תזונתיים. אני מציעה לנסות את שינוי התזונתי והטיפול הטבעי קודם לפנייה לטיפול תרופת. ישנו תוסף תזונה בשם פוליקוסנול של חברת סולגאר שיכול להיות יעיל עבורך בהורדת הכולסטרול הרע. פוליקוסנול מורכב מתערובת של תרכובות אלכוהול ארוכות שרשרת, שמתוכן 85% תערובת כהלים אליפטיים, המצויות באופן טבעי בקנה סוכר. לתערובת ייחודית זו תפקיד מפתח בשמירה על בריאות מערכת הלב וכלי הדם והיא מעניקה מענה טבעי יעיל לטיפול בכולסטרול, ללא תופעות לוואי.הנחיות: 1-2 כמוסות ביום, עם הארוחות. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

31/01/2012 | 14:26 | מאת: אסתר

האם המוצר של סולגר מתאים גם לסוכרתיים? יש לי אבנים בכיס המרה, האם מתאים לי המוצר שהצעת לי? שוב תודה, אסתר