דנכול להורדת הכולסטרול

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

26/01/2012 | 21:34 | מאת: אפי

שלום, לאחרונה החל שיווקו של המוצר "דנכול". על פי היצרן- שטראוס- מיועד המוצר להורדת הכולסטרול. לפני 2 ימים הגיע לתיבת הדוא"ל שלי דף פרסום של שטראוס למוצר זה. ההפתעה היתה שהפרסום הגיע מ "מערכת דוקטורס". נניח לנושא הפרסום שאלתי היא: א. האם העובדה שפרסום מגיע מכם נותן למוצר "תמיכה" לתוכן שבפרסום? ב. לעניין עצמו, האם המוצר אכן עושה את מה שהמפרסמים טוענים-מוריד את הכלסטרול? תודה, אפי

31/01/2012 | 09:57 | מאת:

אפי שלום רב, את שאלתך הראשונה כדאי שתפנה להנהלת האתר. פורום זה הוא פורום בחסות סולגאר ואין לו קשר לפרסום שנשלח אליך. המוצר המדובר מכיל "פיטוסטרולים" . הפיטוסטרולים הם רכיבים טבעיים שמקורם בצומח הדומים במבנה הכימי שלהם לכולסטרול. מכיוון שהם דומים לכולסטרול, הם מתחרים איתו על אתרי הספיגה שלו במעי ובכך מפחיתים את ספיגתו. הפחתת הספיגה של הכולסטרול מביאה, בסופו של דבר, לכך שרמת ה-LDL (הכולסטרול הרע) בגוף תרד. בקרוב גם לסולגאר יהיה בארץ מוצר המכיל פיטוסטרולים. מקווה שהייתי לעזר, בריאות שלמה, עדי ישראל

06/03/2012 | 20:23 | מאת: אסתר

שתיתי 3 שבועות והבטיחו 10 אחוז פחות , לא רק שלא ירד 10 אחוז אלא ההיפך עלה 10 אחוז. צריך בדיקה לפרסום הזה.