המשך- הרצפטין בשילוב עם קיו10

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

13/01/2012 | 11:21 | מאת: ערן

איילת שלום, תוכלי לפרט יותר על המחקר שנערך בנוגע לשילוב הרצפטין וקיו 10? אולי לשלוח מידע בנושא? תודה מראש.

15/01/2012 | 11:15 | מאת:

ערן שלום שוב, לאחר בדיקה מעמיקה נוספת אני יכולה להגיד שהנושא נחקר בתקופה הזו. אך עדיין אין ממצאים מהמחקרים ולכן גם אין פרסומים. מכיוון של-Q-10 יש תפקיד בהגנה על שריר הלב ותפקודו והעובדה שאין לו אינטראקציה שלילית עם תרופות כימותרפיות, נראה שיש מקום לשלב טיפול ב-Q10 במטופלים בהרצפטין. כמובן שיש לבצע מעקב אחרי התפקוד הלבבי. לפי הידוע לי רצוי ליטול מינון של 200 מ"ג ומעלה של Q10. מקווה שהייתי לעזר, בריאות שלמה, עדי ישראל