טבליות אשכוליות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

05/01/2012 | 20:23 | מאת: אור

שלום, רציתי לדעת לשם מה מיועדות טבליות אשכוליות ? כמה פעם מומלץ לצרוך אותן ? אופן השימוש.. תודה מראש

08/01/2012 | 10:39 | מאת:

אור שלום רב, טבליות אשכוליות- פורמולת ALL IN ONE- זוהי פורמולה צמחית שנעשה בה שימוש נרחב להפחתת משקל. הפורמולה מכילה אצות ים ותמצית חומץ תפוחים, המסייעים לחילוף החומרים מואץ; ויטמין B6 ולציתין סויה, המשפרים את שריפת השומנים; וסיבי אשכוליות, המשפיעים על התיאבון ומשפרים תהליכי עיכול. השילוב המיוחד של רכיבים אלה ידוע ביכולתו לסייע בתהליכי הרזיה. שימושים עיקריים: עידוד תהליך ההרזיה, הגברת תחושת השובע, עידוד שריפת שומנים תקינה ושיפור תהליכי עיכול. הנחיות נטילה: 1-2 טבליות, עם כל ארוחה. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל

03/11/2012 | 06:32 | מאת: שושנה

היי, האם הטבליות האלו טבעיות ב100%? יש להן תופעות לוואי?