אגנוס קאסטוס

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

16/11/2011 | 16:00 | מאת: גליגל

אני בת 39 וסובלת ממיליון דברים...מיגרנות, פיברומיאלגיה , טינטון ממקור מווארי, מחזורים קשים וכואבים, תופעות PMS קשות בקיצור מכל טוב...(ושלא יהיה גרוע יותר...) קבלתי בהמלצת מוכר בחנות טבע המלצה על אגנוס קאסטוס. רציתי לוודא שאכן צדק...המון תודה. גל

16/11/2011 | 16:02 | מאת: גליגל

ממקור...צווארי

20/11/2011 | 11:16 | מאת:

גל שלום רב, שיח אברהם (ויטקס אגנוס קסטוס) פועל כמאזן הורמונאלי ועל כן מסייע בבעיות פריון. מקל במצבים של דימום ווסתי מוגבר ותסמינים פיזיולוגים ופסיכולוגים האופייניים לתסמונת הקדם ווסתית (PMS) כמו כאבי מחזור, נפיחות, אגירת נוזלים, דכדוך ודיכאון, עצבנות יתר ועוד. כך שההמלצה שלו בהחלט טובה לטיפול בחלק מהבעיות מהן את סובלת. יתכן שחלק מהבעיות האחרות נובעות גם הן מחוסר איזון הורמונלי. ישנם תוספים נוספים שיכולים לסייע בבעיות האחרות. על מנת שאוכל להמליץ לך בצורה הטובה והמתאימה ביותר אני צריכה לדעת האם את נוטלת תרופות כלשהן? אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל