שוקולד

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

19/10/2011 | 17:17 | מאת: שי

ידוע שבשוקולד יש קפאין. איזה שוקולד מכיל יותר קפאין- שוקולד חלב או מריר? והאם שוקולד לבן גם מכיל קפאין? תודה רבה.

23/10/2011 | 10:37 | מאת:

שלום רב, הקפאין מקורו בפולי הקקאו. ככל ששוקלד יכיל יותר מוצקי קקאו כך יכיל יותר קפאין ועל כן שוקולד מריר יכיל יותר קפאין משוקולד חלב. הכמות הנמוכה ביותר של קפאין תהיה בשוקולד לבן משום שהוא מכיל כמות קטנה (אם בכלל) של מוצקי קקאו. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, רק בריאות, עדי ישראל סולגאר-סופהרב