אגנוס קאסטוס

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

16/09/2011 | 01:48 | מאת: חדוה

הי אני בת 49.5 האם כמוסה זו דוחה את סיום המחזור לחלוטין.האם אפשר לקחת כמוסה זו עם אלטרוקסין. תודה חדוה

18/09/2011 | 14:12 | מאת:

חדוה שלום , שיח אברהם (ויטקס/ אגנוס קסטוס) פועל כמאזן הורמונאלי ועל כן מסייע בבעיות פריון,מקל במצבים של דימום ווסתי מוגבר, תסמינים פיזיולוגים ופסיכולוגים האופייניים לתסמונת הקדם ווסתית (PMS) ותופעות גיל המעבר. בהקשר לגיל המעבר ,שיח האברהם פועל כמאזן הורמונאלי בין אסטרוגן ופרוגסטרון , הוא אינו דוחה את סיום המחזור כי אם מאזן את המערכת ההורמונאלית. איזון המערכת ההורמונאלית לא מביא לדחיית סיום הפוריות. את יכולה ליטול שיח אברהם ביחד עם אלטרוקסין אך חשוב להפריד כשעתיים בין הנטילה שלהם . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש