כולסטרול גבוהה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

27/08/2011 | 16:35 | מאת: בוריס

שלום רב! אני מקבל כל ערב סימבסטטין 20מ"ג. האים אפשר לשלב עם ליטרופ? LITROP (Lipotropic Factors) תודה

28/08/2011 | 14:31 | מאת:

בוריס שלום , אתה בהחלט יכול ליטול סימבסטטין בשילוב עם ליטרופ. הקפד על הפרדה של שעתיים בין נטילת הליטרופ והסימבסטטין . הליטרופ (ליפוטרופיק)- פורמולה ליפוטרופית המשלבת כולין, אינוזיטול ומתיונין בריכוזים גבוהים. פועלת להפחתת רמות גבוהות של כולסטרול וטריגליצרידים בדם. בנוסף ליטרופ מונעת היווצרות משקעי שומנים על דפנות העורקים, בכבד וברקמות נוספות ע"י הגברת מסיסות הכולסטרול. הפורמולה מסייעת בטיהור הכבד מחומרים מזיקים ובנטרול נזקים הנגרמים לו עקב תופעות הלוואי של טיפולים תרופתיים, ובתוך כך שומרת על תפקודי כבד תקינים. הנחיות: 1-2 כמוסות ביום עם הארוחה . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש