מינון ל Q10

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

03/03/2009 | 14:53 | מאת: אבי

מה המינון למי שלוקח תרופה להורדת כולסטרול. כיום אני לוח כדור אחד ביום של 60 מ"ג,אבל לפי פירסומים אחרונים מומלץ על 200 מ"ג. האם רצוי לקחת כל יום בבת אחת 3 כדורים?

03/03/2009 | 16:26 | מאת:

אבי שלום, ראשית, טוב לשמוע שאתה דואג לבריאותך ונטול Q10 במקביל לנטילת תרופות להורדת כולסטרול. שנית, מוצרי Q10 קיימים ממינון של 30 מ"ג ועד 400 מ"ג. המינון המומלץ ללקיחת Q10 משתנה מאדם לאדם. על מנת שאוכל להמליץ לך על המינון המתאים עבורך אבקש לדעת מהו גילך? מה מינון התרופות שאתה נוטל? האם אתה סובל מתופעות לוואי כגון כאבי שרירים, חולשת שרירים ועייפות והאם אתה נוטל תרופות נוספות? כאשר לוקחים יותר מכמוסה אחת ביום עדיף לא ליטול את הכמוסה בבת אחת אלא לחלק על פני היום על מנת שהספיגה תהיה טובה יותר. מאמר על קואנזים Q10: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=815 הרבה בריאות, הדר