כמוסות 1.2.3.4 להרזיה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

14/05/2011 | 21:14 | מאת: לולו

שלום לכולם, קניתי כמוסות הרזיה 1.2.3.4 (יום ולילה) ויש לי כמה שאלות: האם הכמוסות מאושרות ע"י משרד הבריאות? האם נדרש לקחת את הכמוסות בשעות קבועות? האם בכלל מומלץ להישתמש בכמוסות הנ"ל? אשמח לקבל חוות דעת רפואית. תודה רבה שבוע טוב לולו

15/05/2011 | 09:30 | מאת:

לולו שלום , פורום זה הנו בחסות סולגאר והנני נטורופטית בחברה . מסיבה זו אני ממליצה על תוספי התזונה של חברת סולגאר /סופהרב בהם אני מאמינה ואיתם יש לי ניסיון טיפולי . אני ממליצה לך לפנות לחברה שממנה רכשת את המוצר ולברר מולה . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש