מוצר של puritan's pride

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

27/03/2011 | 17:48 | מאת: שושי

האם שמעת על מוצרי החברה? קבלתי את ה- flax oil 1000mg בת 60. אני לוקחת 10 מ"ג ליפיטור-כדור אחד ביום. האם אפשר ליטול את תוסף המזון? כמה כדורים ביום?

28/03/2011 | 09:11 | מאת:

שושי שלום , פורום זה הינו בחסות סולגאר והנני נטורופתית בחברות סולגאר וסופהרב .מסיבה זו אני ממליצה על התוספים שלהן , בהם אני מאמינה ואיתם יש לי ניסיון טיפולי . איני מכירה את המוצר שציינת, אני ממליצה לך לפנות לחברה שרכשת ממנה את המוצר ולברר מולם . אשמח לענות על כל שאלה נוספת , איילת בש

28/03/2011 | 11:07 | מאת: שושי