סטטינים ו Q10

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/12/2010 | 10:15 | מאת: דניאל

אני בן 53, נוטל תרופות להורדת כולסטרול. לאחרונה, רופא המשפחה שלי המליץ לי על נטילת Q10 במקביל לסטטינים. שמעתי על המוצר נוטרי נאנו שלכם ורציתי לדעת במה הוא שונה משאר ה-Q10 שאתם מוכרים? דניאל

09/12/2010 | 12:50 | מאת:

דניאל שלום , Nutri-Nano CoQ-10 מייצג עידן חדש בתחום תוספי התזונה. המוצר מכיל מולקולות טבעיות (ולא מהונדסות) של Q10 ארוזות במיסלים בקנה מידה של ננומטר, המבטיחות ספיגה יעילה שלו בדפנות המעיים ומספקות את הצורה הזמינה ביותר לגוף של Q10. טכנולוגית הנאנו משנה חומרים מזינים המסיסים בשומן לחומרים המסיסים הן בשומן והן במים, הודות למעטפת הידרופילית בגודל ננו, המאגדת אותם. Q10 בצורת הננוטכנולוגיה יעיל יותר מכל צורות ה- Q10 הקיימות בשוק.בגלל היותו בעל יכולת ספיגה מהירה וטובה. צורת הנוטרי נאנו זמינה ביולוגית פי שלוש לעומת Q10 בצורה היבשה ופי שניים לעומת Q10 על בסיס שמן. הנחיות: 2-1 כמוסות ביום עם הארוחה. ברצוני להוסיף שנטילת קו-אנזים Q10 חשובה מאוד במקביל לנטילת תרופות ממשפחת הסטטינים המלווה בתופעות לוואי של כאבי שרירים ועייפות. סוף שבוע טוב , איילת בש