אגנוס קאסטוס

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

30/10/2010 | 17:02 | מאת: מאיה

שלום רב, רציתי לדעת האם מותר לקחת אגנוס קאסטוס לP.M.S ביחד עם גלולות גנירה . אני בת 42 . כמו כן אילו תופעות לוואי יש לתוסף זה . תודה מראש .

31/10/2010 | 14:03 | מאת:

מאיה שלום רב, לא ניתן לשלב את תוסף התזונה אגנוס קאסטוס (תמצית שיח אברהם מצוי) ביחד עם גלולות למניעת היריון. אשמח לענות על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה ושבוע טוב, דנה בר לבב

31/10/2010 | 19:54 | מאת: מאיה

תודה על תשובתך רציתי לדעת מה הן המלצותייך לP.M.S עיקר גודש רב מאוד ורגישות בשדיים ושנית שינויים משמעותיים במצב הרוח . תודה מראש