איך לקחת שום

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

05/10/2010 | 23:03 | מאת: עלמה

יש לי בעיה של כולסטרול גבוה ואמרו לי ששום יכול לעזור להוריד אותו אבל אני לא מסוגלת לאכול כי זה נורא חריף לי. יש דרך אחרת?

06/10/2010 | 10:30 | מאת:

עלמה שלום רב, השום האורגני של חברת סולגאר אכן מסייע בהורדת כולסטרול וטריגליצרידים, יעיל בהפחתת יתר לחץ דם, ביכולתו לתמוך בתפקודה התקין של המערכת החיסונית, בטיהור הגוף מרעלים ועוד. לשום האורגני המגיע בכמוסות אין את אותה ההשפעה של אכילת שום טרי. הנחיות שימוש: 2-1 כמוסות ביום, עם הארוחות. מלבד השום יש מגוון רחב של מוצרים להורדת הכולסטרול והטריגליצרידים. תוסף תזונה הנקרא NFN200, של חברת סופהרב. זהו ויטמין B3/ ניאצין, המסייע להוריד את הכולסטרול הרע ולהעלות את הכולסטרול הטוב. הנחיות שימוש: 3-1 טבליות ביום, עם הארוחות למשך 3 חודשים ולעשות בדיקת דם חוזרת. אומגה 3 "950" היא חומצת שומן חיונית. בין השימושים העיקריים שלה עוזרת להפחית רמות גבוהות של כולסטרול וטריגליצרידים. הנחיות שימוש: 2-1 כמוסות ביום, עם הארוחות. לקריאה על NFN200: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=206&ArticleID=191&sng=1 לקריאה על אומגה 3 "950": http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=423&sng=1 אשמח לענות לכל שאלה נוספת, בריאות שלמה ויום מקסים, דנה בר לבב

06/10/2010 | 22:21 | מאת: עלמה

כתבת על השום של סולגאר, רציתי לדעת אחרי כמה זמן של נטילה כבר אוכל לראות ירידה בכולסטרול?

13/10/2010 | 09:49 | מאת: דור

האם צריך או רצוי לקחת את שלושת התוספים או האם מספיק לקחת רק אחד מהם?