שילוב תוספים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

19/09/2010 | 21:13 | מאת: אתי

אני נוטלת אנטיביוטיקה כשעה לפני כן נוטלת אצידופילוס+ויטמינים וי 75,כשעה וחצי לפני האנטיביוטיקה זה בסדר? האצידופילוס מספיק טוב במקום פרוביוטיקה? לגבי דטוקס של סולגאר,למה הוא טוב?במה הוא מסייע?

21/09/2010 | 14:49 | מאת:

אתי שלום רב, ראשית אני שמחה לשמוע שאת נוטלת תוספי תזונה במטרה לשפר את איכות חייך. אצידופולוס 40+ של חברת סולגאר משמשת כפורמולה פרוביוטית לכל דבר על כל יתרונותיה. נטילת פרוביוטיקה שומרת על מיקרופלורת מעי ונרתיק בריאים ומסייעת, בין השאר, לתמיכה במערכת העיכול ומניעת זיהומים בנרתיק. נטילת פרוביוטיקה במקביל לנטילת אנטיביוטיקה הכרחית למניעת נזקי האנטיביוטיקה. כמו כן, שימוש מושכל יהפוך את הטיפול ליעיל יותר. ככלל יש להרחיק את נטילת את כל תוספי התזונה, כולל המולטי-ויטמין-מינרל VM-75, מכל תרופות המרשם כשעתיים לפחות (לפני או אחרי). המוצר Herbal Detox של חברת סולגאר הוא קומפלקס ייעודי המשלב תמציות צמחים תקניות יחד עם הצמח השלם, ונועד לסייע לטיהור הכבד והגוף מחומרים רעילים, וכן לטפל בדלקות כבד, מחלות של דרכי המרה ובהצטברות שומנים בכבד. הנחיות שימוש: 3-1כמוסות ביום, עם הארוחות. אשמח לענות על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה וחג שמח, דנה בר לבב