משקה סידן קלמדין

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

18/08/2010 | 08:20 | מאת: אבי 42

היות ואני מוהל את המשקה עם מים, האם מומלץ לשתות את זה על קיבה ריקה או עם אוכל?? לצורך ספיגה אופטימלית

19/08/2010 | 16:28 | מאת:

אבי שלום רב, הקלמדין היא פורמולה ייחודית ומאוזנת של סידן, מגנזיום, אבץ וויטמין D בצורתם היונית, לחיזוק העצם, השריר ורקמות חיבור. הפורמולה מכילה קומפלקס ייחודי וטבעי של למעלה מ-72 יסודות קורט (®ConcanTrace) המקנה ספיגה והטמעה גבוהות במיוחד לשיפור המאזן המינרלי בגוף. לגבי הנחיות שימוש, אין עדיפות על לקיחה של המוצר על קיבה ריקה או במקביל לארוחה. אך אנו ממליצים ליטול את הקלמדין בסמוך לשינה ובמרחק של שעתיים ממוצרי חלב. הנחיות: 1-2 כפות (10-20 מ"ל), לפני השינה, ניתן להוסיף למים, לערבב ולשתות. אשמח לענות לכל שאלה נוספת, בריאות שלמה וסוף שבוע נעים, עדי ישראל סולגאר-סופהרב

16/07/2011 | 20:38 | מאת: מיטל

אני נוטלת קלמדין בשל ההריון, יש לי 2 שאלות.. 1. הטעם ממש מזעזע של התרופה האם ניתן לקחת את זה עם משהו אחר חוץ ממים שיעוזר לבלוע את זה בלי להקיא? 2. האם יש קשר בין הקלמדין לבין הסיכוי להפחתת הסיכוי לרעלת הריון? תודה מיטל.