האם אי רשום במכתב שחרור מהווה רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

02/07/2012 | 19:38 | מאת: אהוד

שלום, שכבתי בבית חולים למעלה משלושה וחצי שבועות ללא יכולת להזיז את גופי,כל העת קיבלתי דילול דם (קלקסן) במכתב השחרור "שכחו" לציין להמשיך ולקחת קלקסן(או כל דילול דם) וחזרתי לבית החולים 3 ימים לאחר שחרורי עם dvt ,נאמר לי שזה קרה עקב הפסקת דילול הדם באופן פתאומי, באם זה נכוןזוהי רשלנות רפואית???

03/07/2012 | 08:43 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

לאהוד שלום רב, אם היו צריכים לרשום הוראות לגבי המשך מתן תרופות במכתב השחרור מבית חולים ולא רשמו , ברור כי זו רשלנות. אולם כל מקרה צריך להבחן בנסיבותיו - ולגבי הדברים שתארת - יכולות להתעורר שאלות כמו, האם לא ניתנו תרופות אחרות וכיו"ב. אני מציע כי תפנה לעורך דין שמתמצא בתחום שיוציא את כל החומר הרפואי הרלבנטי, ובעיקר מלוא תיק האשפוז ויבחן עם מומחה מתאים האם היתה רשלנות. עורך הדין יבחן גם אם התביעה במקרה זה היא כדאית מבחינה כלכלית. בהצלחה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית