עירוי דם רשלני

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

05/01/2012 | 14:28 | מאת: גל

שלום רב , במהלך ניתוח שעברתי קיבלתי עירוי דם. לאחר מכן בבדיקת דם לאחר הניתוח התגלו אצלי נוגדני Anti Kell בדם. אמרו לי שכתוצאה מכך לא אוכל לתרום דם בעתיד. בנוסף במידה ואזדקק לעירוי גם יהיה צורך בהכנת דם מיוחד ללא אנטיגן ה Kell. את ההודעה הנ"ל קיבלתי רק לאחר שנה וחצי מן הניתוח. אני מעוניין לדעת האם יש לי מקום לתבוע את בית החולים על רשלנות רפואית ? תודה רבה.

05/01/2012 | 16:57 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום גל, לצורך הגשת תביעה חשוב להוכיח כי קיים קשר בין העירוי שקיבלת לבין הופעת הנוגדנים. מעבר לכך יש חשיבות לציון מועדים (מתי נותחת? אני מבין שלאחר שנה וחצי המקרה התגלה ויש לכך משמעות משפטית). יש עוד השלכות במקרה שלך שצריך לתת עליהם את הדעת. כדאי שתפנה לעו"ד המתמחה בתחום.הנך מוזמן לפנות אלינו בכל שאלה. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית