האם רשלנות רפואית ?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/12/2011 | 08:32 | מאת: דנה

שלום עו"ד בועז - האם רשלנות רפואית: הגעתי לניתוח קייסרי לפני 4 חודשים, בוצע הניתוח והכל היה קשור, ע"פ שתוך כדי הניתוח המנתח אמר לי שיש הידבקויות ודופן הבטן שלי דקה אז הניתוח ייקח קצת יותר זמן.לאחר 4 ימים בםהם נאמר לי לקום רגיל מהמיטה ולהתהלך חופשי שעה לפני ששיחררו אותי הביתה נפתח הניתוח וחלק מהמעיים ייצא החוצה, מיד הוכנסתי לניתוח נוסף, והפעם הם עשו תפרים פנימיים שלא נמסין וריפדו עם תחבושת שתשאר שם לתמיד.ההחלמה הייתה יותר קשה ויותר איטית.יומיים ריתוק למיטה קטטר יומיים אינפוזיה עם אנטיביוטיקה חריפה וכו.. ואני תוהה מדוע אם הרופא ראה שבניתוח הראשון יש הידבקויות ודופן הבטן דקה מדוע הם לא השגיחו עלי בזמן ההחלמה? ולמה לא הסבירו לי שבגלל הדופן הדק עלי לעשות הכל יותר לאט ובהשגחה מצידי אני קמתי ועשיתי הכל רגיל, עוד הם אמרו שעלי להתנהג רגיל.אני תוהה מדוע לא סגרו עם תחבושות כמו שעשו בניתוח השני ? איבדתי את האפשרות ללדת עוד ילד, יש לי כאבים כל הזמן בבטן. ובכלל חוויתי חוויה נוראית. האם יש פה רשלנות רפואית ? תודה מראש

13/12/2011 | 09:54 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום דנה, בנוסף למה שאת מתארת, יש צורך במקרה שלך להוציא את כל המסמכים הרפואיים מבית החולים על מנת לקבל תמונה מלאה של מה שארע. בהחלט יש מקום לבדוק את הנושא לעומק. הנך מוזמנת לפנות למשרדנו טל' 03-5751986 בברכה עו"ד בועז סילס

13/12/2011 | 10:18 | מאת: דנה

מנהל פורום רשלנות רפואית