קושי להכנס להריון נוסף

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/12/2011 | 20:00 | מאת: דניאלה

לפני כ3.5 שנים עברתי ניתוח קיסרי חירום+ניתוח חירום נוסף עקב דימומים ברחם, כעת לאחר השנים הללו ניסינו להכנס שוב להריון, אך לאחר בדיקות שונות הוחלט שעקב ההדבקיות הרבות ברחם, הפתרון היחיד הינו הפריות חוץ גופיות, תהליך מתיש ויקר, רציתי לדעת מה הסיכויים שלי לתבוע את בית החולים

12/12/2011 | 21:41 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום דניאלה, כפי שציינת עברת ניתוח חירום שהיה הכרחי. למעשה, לא הייתה ברירה אלא לבצע את הניתוחים שעברת. עתה, לטעון טעת רשלנות על נזק שנגרם כתוצאה מניתוחים אשר היה הכרח לבצעם ואלמלא ביצועם ייתכן והיית בסכנה, זה בעייתי. בברכה, עו"ד בועז סילס בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית