חשד לרשלנות בחתך ביד

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/10/2011 | 15:37 | מאת: מייקי

שלום, לפני כחודש פינו אותי לבית חולים לאחר חתך עמוק באמה הימנית. במיון הרופא המטפל קבע כי נחתכתי בשריר בלבד, ותפר את ידי. באותו ערב אושפזתי וקיבלתי עירויי נוזלים. נקבע ניתוח למחרת בבורר. בבוקר עברתי בית חולים לעבור את הניתוח (סיבות אישיות). הרופא המנתח קבע כי חתכתי ארבעה שרירים, מספר גידים, עורק וכלי דם וגם נגרם נזק לעצבים. לאחר ההסבר המפורט רציתי לדעת האם ישנה אפשרות פשוט לתפור את העור כאשר העורק פתוח ומדמם? האם במצב של עורק חתוך מותר לשים אינפוזיה? תודה מראש, מייקי

23/10/2011 | 16:40 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, אין אפשרות לתפור את העור כאשר העורק (כלי דם גדול ) פתוח ומדמם. חשוב להוציא את כל התיעוד הרפואי ולראות מה נרשם בכל אחד מהמוסדות הרפואיים בהם בקרת, במיוחד נוכח ההבדל בגרסאות, מה הנזק שנגרם אם בכלל בשיהוי הקצר עד מועד הניתוח, ובנוסף יש מקום לשמוע את גרסתך המפורטת לאירועים. במידה ואתה מעונין לבדוק את הדברים לעומקם, הנך מוזמן ליצור קשר עם משרדנו . בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית