שן בינה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

20/09/2011 | 16:35 | מאת: תמי

ראשית תודה רבה על תגובתך. בהמשך לשיחתנו איני יודעת על מה חתמתי בדיוק אבל היה נוכח איתי בחדר בן זוגי ששמע בדיוק כמוני שהרופא רק אמר שאני צריכה לחתום על סיבוכים שיכולים להגרם עקב העקירה . מה הסיבוכים? לא פירטו. הרופא אמר שזה מחובתו לפני כול ניתוח אפילו הכי קטן להגיד שתמיד יכול להיות סיבוכים וזה הנוהל שהלקוח חייב לדעת. דבר שני:אם זו פגיעה בעצב את זה אני אדע בעוד חודש הרופא אמר שצריך חודשיים לחכות. לאכן אני כבר מבררת ושואלת ומכינה את עצמי וצילומים של השן וכול מה שצריך כדי שיהיה לי במידה וזו באמת פעיגה לתמיד חלילה. תודה רבה לך על עזרתך מראש תמי...

20/09/2011 | 17:43 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, במידה וזה יהיה רלוונטי, הנך מוזמנת להיות איתנו בקשר . בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית