רשלנות של רופא משפחה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/07/2011 | 17:26 | מאת: אביב

לפני מספר שנים הרופא איבחן אצלי כאבים פסיכוסומטים ורשם לי תרופה נוגד דיכאון, שגרמה לי לשינוי בהתנהגות ליתר אימפולסיביות אך הרופא בחר להתעלם מהתופעה וגם לא נישלחתי לפסייכאטר בנתיים מצבי החמיר ונסתי להתאבד האם אוכל לתבוע את הרופא?

18/07/2011 | 19:08 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, לפי מה שאתה מתאר התנהלותו של הרופא בעניינך בעייתית ויש מקום לבדוק לעומק את התנהלותו של הרופא. הבדיקה נערכת ע"י הוצאת התיק הרפואי שלך ובדיקתו בעיניים מקצועיות של עו"ד המתמחה בתחום תוך לימוד העובדות כפי שאתה מתאר.בנוסף, ישנם פרטים חשובים שלא ציינת בשאלתך החשובים בסופו של דבר, לצורך הערכת השיקולים להגשת תביעה והערכת סיכוייה של התביעה. עו"ד המתמחה בתחום יידע לייעץ לך לאחר קבלת מידע נוסף בעניינך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית