פציעת ספורט

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/02/2009 | 09:02 | מאת: אלון

ד"ר שלום לפני שלוש שנים שיחקתי כדורגל בקבוצה (הייתי בנוער לא בבוגרים) ושברתי את כף הרגל. עברתי טיפולים גם בחסות הקבוצה וגם כסף רב שהוריי השקיעו אך לא חזרתי ליכולת של פעם. לצערי לא אושרה לי מילגה של ספורטאי מצטיין ולכן אני חייל רגיל בתותחנים ללא שום הקלות. במהלך הטירונות הרגשתי שוב כאבים עזים בכף הרגל הופנתי לצילום ושם התברר כי הרגל לא ממש החלימה או שהחלימה לא טוב. באחת מחופשות הסוף שבוע שלי נקבע לי תור (שוב פרטי) למומחה ולפי דעתו הטיפול שבוצע בי לא היה הנכוןולא נעשה במקצועיות (הוא טוען שמישהו פשוט חיפף בטיפול בי ולא חיפש פתרון עומק) שאלתי היא האם ניתן לתבוע את הרופא לא על הכאבים ולא על הטיפול הכושל אלא על זה שקריירה שנבנתה מגיל 6 נפסקה בגלל הטיפול הכושל שלו. אני יודע שעדיין לא הייתי כדורגלן אבל יכולתי להיות.... ומאז שנודע לי שפשוט לא טיפלו בי כמו שצריך אני מתוסכל ובא לי לאכול מישהו.... אודה תשובתך

15/02/2009 | 09:48 | מאת: עו"ד ד"ר תמיר גורן

אלון שלום, לפני שניתן להשיב על שאלתך, יש להשיב על שתי שאלות: ראשית, האם אכן התרשלו הרופאים שטיפלו בך, ושנית, האם נותרה נכות כלשהי בשל ההתרשלות. את השתובות לשאלות אלה יכול לתת רק רופא מומחה, אשר יעבור על הרישום הרפואי ויבדוק אותך. אם התשובה לשתי השאלות היא חיובית, פתוחה בפניך הדרך להגשת תביעה, בה תוכל לדרוש פיצוי על כל נזקיך. השאלה האם תוכל לקבל פיצוי על קריירה מוצלחת של כדורגלן שנקטעה, תלויה בראיות שתוכל להביא, כדוגמת הישגיך בקבוצת הנוער, חוות דעת של מאמניך, ראיות על השתכרותם של שחקנים ברמתך שהמשיכו לקריירה מקתוענית וכדומה. אני מציע שתפנה לעורך דין שעיסוקו ברשלנות רפואית על מנת שיוכל להנחותך. בברכה, עו"ד וד"ר (רפואה) תמיר גורן M.D, LL.B עורך דין ורופא מומחה בגינקולוגיה ויילוד תביעות רשלנות רפואית בכל ענפי הרפואה

15/02/2009 | 10:03 | מאת: אלון

תודה האם ניתן לראות את הנזקים גם לאחר שלוש שנים- כלומר האם מומחה יוכל לפענח צילומי רטגן שלי ולהגיד שלפני שלוש שנים הטיפול לא היה משביע רצון? האם זה בכלל ישים דבר שני קריירה של כדורגלן נעה בן 10 ל27 שנים בערך ויש שחקנים שירוויחו 20 אלף דולר לעונה ויש כאלה שירוויחו מליון על כמה אני אוכל לתבוע כשהקריירה שלי עוד לא התחילה

15/02/2009 | 10:07 | מאת: אלון

מצטער ד"ר שכחתי אני כרגע חייל האם כדאי לי לתבוע עכשיו או לאחר שאשתחרר? האם אני צריך להודיע לצבא במידה ואני מקבל פיצוי כמו שאני אמור להשיג אישור במידה ואני רוצה הכנסה נוספת? האם אני יכול להשתמש ברופא מומחה של הצבא ובכך לחסוך כסף?

מנהל פורום רשלנות רפואית