פוחדת לתבוע

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/06/2016 | 23:05 | מאת: לימור

היי לפני שנתיים עברתי ניתוח לשחזור וקיבוע בכף הרגל עקב שבר בקרסול עברתי מלא סידרות טיפולים ותרופות נודע לי לפני כשלושה חודשים שהרופא במהלך הניתוח תפר לי בטעות את העצב לצלקת לכן איני מחלימה עברתי את הניתוח בבית חולים פרטי וכולם ממליצים לי לתבוע את הרופר המנתח אבל הוא נתן לי לעשות את כל הטיפולים האפשריים ואת כל התרופות כדאי לשחרר ממני את הכאב הרב חוץ מיזה שמעתי שזה קורה מלא במהלך ניתוחים מה עלי לעשות?!להמשיך להתמודד עם העובדה שנותרתי נכה או לתבוע את הרופא?!

לימור שלום רב., יש כאן אפשרות לבחון התרשלות ו/או פגיעה באוטונומיה., לגבי ההחלטה האם לתבוע הרי שזהו שיקול אישי שלך., הנתונים שהעברת בהחלט מאפשרים בחינת העניין.,

מנהל פורום רשלנות רפואית