אבחון שגוי של מחלת נפש

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/01/2014 | 19:07 | מאת: שלום

האם אבחון שגוי של סכיזופרניה,כולל המלצה על לקיחת כדורים לטיפול בהפרעה נחשב לרשלנות רפואית?

08/01/2014 | 15:53 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלום, שלום רב על פניו ומבלי שאנו יודעים את נסיבות המקרה על בוריו, ייתכן הדבר. ואולם, יש כמובן לבדוק את כל פרטי העניין, להיוועץ עם מומחה רפואי מתאים ואף לבחון מהו הנזק שנגרם כתוצאה מהאבחון השגוי. בברכה, שמואל יקירביץ, עו"ד

13/01/2014 | 16:34 | מאת: שלום

מיהו המומחה הרפואי המתאים? אם יש חוות דעת סותרת האם זה עשוי לעזור? האם ידוע על מקרים מקדימים בתחום? תודה על ההתייחסות.

מנהל פורום רשלנות רפואית