הפלה לאחר קשית צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/11/2013 | 15:54 | מאת: דני

אשתי הייתה בהריון תאומים ועברה קשירת צוואר הרחם בשבוע 13 בהמלצת רוב מוחלט של הרופאים בשבוע 19 הגענו לבית החולים עם בלט קרומים בנרתיק ופתיחה של 1.5 האם זה לא רשלנות בתפר? ובנוסף אמר הרופא שהתפר לא היה מהודק? האם אפשר להוכיח את זה?

26/11/2013 | 18:36 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

דני שלום רב, לא ניתן להתייחס למקרה הספציפי מבלי לברר את הנסיבות באופן יסודי. מומלץ במקרה כזה לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית במהלך הריון וזה יוכל לברר עמכם את המקרה ולאסוף תיעוד רלוונטי וגם להתייעץ עם מומחה רפואי בתחום בשאלת הרשלנות. כמו כן, עו"ד אליו תפנו יוכל לברר את היקף הנזקים שנגרמו לכם בעקבות המקרה. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית