ניתוח פלסטי שגרם לבקע

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

23/10/2013 | 12:08 | מאת: mg

עברתי ניתוח פיסול גוף. מספר חודשים לאחר מכן נוצר בבטני בקע טבורי קטן אך מכאיב. נותחתי שוב, לתיקון הבקע כי סבלתי מכאבים, ואז תוקנה גם דפורמציה קטנה בפיסול הגוף, נשאבה עוד כמות שומן והתפר נתפר מחדש. על ניתוח הפיסול החדש לא שילמתי. על ניתוח הבקע הופניתי לקופ"ח מכבי לקבלת החזרים, וזה בטיפול. על האשפוז הפרטי שלמתי. מה מגיע לי? האם מגיע פיצוי על הבקע+הכאבים שליוו אותו (ועדין קיימים), ובכלל...?

24/10/2013 | 07:58 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

שלום רב, האם הבקע שנוצר במהלך הניתוח הוא תוצאה של רשלנות בניתוח או שמא סיבוך/סיכון מוכרים בניתוחים מהסוג הזה (ועל כן אינם עולים לכדי רשלנות)? מענה על השאלה יכול לתת רופא מומחה מתאים ועל כן מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה ברשלנות רפואית, כדי שיוכל לפנות למומחה מתאים שיחווה דעה בשאלה זו. עורך הדין אליו תפני אף יוכל לברר עמך האם הנזק שנגרם לך מצדיק הגשת תביעה ברשלנות רפואית, שכן מדובר בהליך משפטי מורכב וארוך שכרוך בהוצאות כספיות ניכרות. בברכה ורפואה שלמה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית