בעיה של פריצת דיסק שהחמירה עם הזמן...

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/10/2013 | 16:33 | מאת: שלומי שי

שלום לכולם. אני נער בן 32 שנסע לטיול עם חברים בחו"ל 32 תאור המקרה : בעת ריצה ומשחק כדורגל עם חברים על חוף בניו זילנד. לאחר כמה זמן חזרתי לארץ והמצב החמיר ,פניתי לרופא אורטופד ששלח אותי לכל מיני בדיקות ונתן לי כדורים. חשוב לציין שבאותו הזמן לא עלה בדעתי שזה כל כך חמור ולכן לא דיווחתי לתאונות אישיות (מתמימות כנראה וחוסר ידע.) קיבלתי מגוון טיפולים משנת 2011 עד היום אבל הרופא לי איבחן נכון מה יש לי אז המשכתי בחיי כרגיל. אם הזמן שנה ומשהו כבר חלפו - באתי שוב לרופאת המשפחה - והיא אמרה לי לבקש רופא אורטופד פרטי בתשלום שקשור לכללית מושלם. הוא שלח אותי לבדיקות EMG וצילום CT לגב תחתון. מסיכום הבדיקות עלה : סימני רדיקולופטיה כרונית L4 L5 דו צדדי ופריצת דיסק אליפטי אחורי מרכזי וצדדי ימני בעומק 5 עם לחץ על השורש הימני בתוך הפורמן ו.. מתואר בגובה L5-S1 אני סובל מכאבי תופת כרגע שאני רושם את הנ"ל אשמח לעזרה . ראוי לציין שהלך לי המון כסף על טיפולים כשלא ידעתי בכלל מה יש לי רק הרגשתי זרמים וכאבים ברגל שמאל. בנוסף התלוננתי על הרופא והוא מנסה לא לקחת אחריות על רשלנותו ועל אופן הטיפול שקיבלתי. שלחתי מסמכים לחברת הביטוח איי.אי.ג"י - אולי מהם תבוא הגאולה חשבתי, הם לא רוצים כרגע להכיר בארוע מכיוון שאין תיעוד שהלכתי לביה"ח או לאיזו מרפאה באותו היום שנפלתי בחו:ל. ושדיווחתי להם כמעט 3 שנים(חוק התיישנות) . מה עושים ? עם הרופא ועם הביטוח המלצות שני רופאים ששוחחתי איתם לכמה אחוזי נכות ניתן לקבל הוא : 20 אחוז

14/10/2013 | 08:44 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

שלומי שלום רב, אנו ממליצים כי תפנה לפורום ביטוח באתר זה, שם ודאי תוכל לקבל מענה הולם וממצה לשאלותיך. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית