פריצת דיסק עקב נפילה בבית חולים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

08/09/2013 | 13:35 | מאת: זוהר

שלום רב , לאחר לידת בני השני נתבקשתי לפנות את חדר הלידה. עקב הבלבול והעומס הרב ששרר בבית החולם המיילדת לא אמרה לי לחכות שהיא תביא עגלה ולכן בתמימותי ניסיתי לקום בכוחות עצמי , עקב הרדמה אפידורלית נפלתי על העכוז , נפילה חזרה מאוד שגרמה לפריצת דיסק ושבר דחיסה , האם. המקרה המתואר לעיל הוא רשלנות רפואית ? תודה מראש על התשובה

08/09/2013 | 17:11 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

זוהר שלום רב, מבלי להתייחס לפרטי המקרה שאינם ידועים לנו דיו, במידה ויש השפעה של תרופות שלא נלקחה בחשבון ע"י הצוות הרפואי, יש מקום לבחינה מעמיקה האם הדבר עולה לכדי רשלנות רפואית או לא. לשם כך מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיוכל לברר לעומק את נסיבות המקרה ואף להתייעץ עם מומחה רפואי מתאים. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית