סרטן בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

14/08/2013 | 19:55 | מאת: גילה

שלום רב, בשנת 2007 עברתי ניקור של בלוטת התריס (fna ) בעקבות ממצא של קשרית בסביבות 0.5 ס"מ . התשובה ההיסטולוגית היתה כי הקשרית שפירה , ואני יכולה להיות שקטה עם הנושא ל 4 -5 שנים . בדיקור משנת 2013 התברר כי הקשרית הינה סרטנית. רופאי א.א.ג שהתייעצתי עמם טענו כי הקשרית כנראה מלכתחילה היתה ממארת , וכי הדגימה עבור הביופסיה נלקחה כנראה מהחלק הלא נגוע של הבלוטה . שאלתי היא האם אני יכולה לטעון לרשלנות עקב דיקור שנעשה בצורה רשלנית , וכי לבינתיים הגידול גדל ? תודה מראש

15/08/2013 | 14:31 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

גילה שלום רב, כדי לענות על השאלה האם היתה רשלנות באבחון המחלה, צריך לרדת לעומקם של הפרטים. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום כדי שיאסוף את כל התיעוד הרפואי הרלבנטי לרבות ממצאים פתולוגיים מהביופסיה, ויוכל להתייעץ גם עם מומחה רפואי מתאים בשאלה, האם ה-FNA נעשה שלא כהלכה והאם היה צורך בביופסיה או בדיקה מאבחנת מקיפה אחרת. בהצלחה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

15/11/2013 | 22:43 | מאת: אד

בגודל 0.5 עשו לך אבל מי שאומר לקחו מאזור אחר זה פשוט לא נכון! יתכן שהקשרית הפכה ממארת אחר כך! את תפסעדי בתביעה מי שיגיד לך לתבוע שיתחייב לעבוד על בסיס אחוזים בלבד רק בהצלחה! הכי שוב לטפל בסרטן! בהצלחה

מנהל פורום רשלנות רפואית