פריצת דיסק- אחוזי נכות?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/07/2013 | 21:36 | מאת: אריק

יש לי פריצת דיסק בגב תחתון, שנוצרה בעקבות אימון כושר בבית. לא בעבודה, בבית. האם אני יכול לתבוע את ביטוח לאומי באחוזי נכות? תודה רבה.

14/07/2013 | 10:35 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

אריק שלום רב, כל מי שסובל מבעיה רפואית רשאי לפנות למוסד לביטוח לאומי בבקשה שנכותו תוכר, מה שקרוי "נכות כללית". במקרה כזה הוא יוזמן לוועדה רפואית. הוועדה קובעת את אחוזי הנכות לפי רשימת המבחנים הרפואיים שבתקנות הביטוח הלאומי. קצבת נכות משולמת למי שעקב נכותו צומצם כושרו להשתכר ב-50% לפחות. למידע נוסף מומלץ לפנות לפורומים העוסקים בביטוח הלאומי. בברכה ורפואה שלמה, שמואל יקירביץ, עו"ד

08/09/2013 | 23:09 | מאת: אפ אחד

האפ

מנהל פורום רשלנות רפואית