האםחנה אם זו רשלנות רפואית?

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/06/2013 | 13:37 | מאת: חן

נולדתי בשנת 1989 ונולדתי עם צד אחד בגוף יותר קצר מהשני ב2 סמ שזוהי בעיה אורטופדית ורק בגיל 9 גיליתי שיש לי את זה ... ודרך בדיקת MRI גם גיליתי עוד בעיה נוירולוגית האם בתקופה הזו יכלו לראות באולטרסאונד ולידע את אימי על אחת הבעיות האלו ?

30/06/2013 | 09:22 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

חן שלום רב, שאלתך למעשה מתייחסת לאבחון וגילוי בעיותייך הרפואיות. השאלה האם הייתה רשלנות באבחון, תלויה בנסיבות המקרה כולן: האם היו תלונות שחייבו בירור רפואי שונה או מעמיק יותר, האם גילוי מוקדם יותר היה מונע נזקים שנגרמו לך וכיו"ב. מומלץ לפנות לעו"ד המתמחה בתחום אשר יוכל לבחון שאלות אלה ואחרות בכדי לברר האם יש כאן עילה לתביעה. בברכה, ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית